Simona Costin

Coordonator Speakeri
Numele meu este Simona Costin, de profesie inginer geodez, de pasiune, voluntar. Sunt absolventă a Universității Tehnice Cluj Napoca, Facultatea de Construcții, secția Măsurători Terestre și Cadastru, având o diplomă de master în domeniul mine, petrol și gaze, obținută în urma studiilor de la Universitatea din Petroșani.  Sunt pasionată de literatură și teatru, reușesc să îmbrac experiențele neplăcute în haine colorate și să le condimentez cu sarcasm, îmi place foarte mult ploaia, iar în consecință râd ca un delfin.
Probabil, din perspectiva profesiei, într-o zi voi trasa vreun pod, până atunci, le voi da o nuanță metaforică acestor poduri. Prietenii ar spune că între mine și nori este un pod de o lungime inestimabilă, pe a cărui portiune plouă, iar eu dansez pe el în timp ce pierd și uit lucruri.
Îmi place foarte mult să fac voluntariat, uneori ieși din starea de confort, alteori mi-ar plăcea să îmi fac flotant la Tășuleasa Social, dar indiferent care ar fi scenariul, în voluntariat nu se construiesc ziduri, ci se crează niște poduri de prietenie sustinute de piloni de altruism și râsete colorate.Share

Simona Costin