Marian Dragoș

Coordonator Tehnic
Numele meu este Dragoș Marian, Dragoș fiind numele meu de familie, dar răspund la oricare. Mă consider o persoană dornică de cunoaștere și învățare continuă. Cred cu tărie că implicarea personală este cel mai bun motor în societatea noastră, fapt după care pot să spun că mă ghidez în viață, prin implicare și perseverență putem construi lucruri mărețe.
De profesie sunt inginer constructor și tânăr antreprenor curios de lumea bussines-ului și tainele succesului. Născut și crescut în zona geografică denumită Zona Codrului, a frumosului județ Maramureș, școlit la Cluj reîntors pe plaiurile natale după 8 ani de zile, din dorința de a reuși acasă.
Sunt pasionat de oameni și mereu interconectat cu cei din jur. Pentru mine relaționarea și munca de echipa are rol de ”încărcător rapid” de energie, întotdeauna pozitiv în fața oricăror provocări și transform orice problemă într-o situație de rezolvat.
Consider că trăim într-o societate cu “perioada de exploatare” depașită atât din punct de vedere moral cât și din prisma faptului că suntem reci uni cu alți. Reconsolidarea relațiilor dintre oameni este singura “șansă” de reabilitare.Share

Marian Dragoș