Ciprian Borșan

Curator TEDxBaiaMare

Ciprian Borşan este fondatorul Maramureș Business Club, cel mai dinamic club de afaceri din Nordul României și fondatorul Harpoon Marketing, o agenție “tailor-made” de digital marketing.

Fiind un change agent pasionat de marketing, Ciprian Borşan şi-a dovedit abilităţile atât în mediul corporatist cât şi în zona antreprenorială sau în cea a organizaţiilor non-profit. În ultimii 10 ani, a dezvoltat proiecte start-up în mediul online, a organizat zeci de evenimente business, și a activat în cadrul unor companii ca Royal Bank of Scotland, ABN Amro, MindMagnet sau Darian DRS. În 2010, a făcut parte din delegaţia României prezentă la Open Days în Bruxelles, iar în 2011 a fost membru în comisia de Tehnologie și Antreprenoriat al Forumului România Jună, organizat sub înaltul patronaj al BNR.

Licenţiat în Marketing la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Ciprian a fost preşedinte al Asociaţiei Studenţilor Secţiei de Marketing, membru în Consiliul de Administraţie al Consorţiului Organizaţiilor Studenţeşti din Cluj, membru al JCI Cluj şi Vice-Preşedinte al IAA Young Professionals Cluj. În prezent locuiește în Baia Mare, fiind pasionat de tradițiile și locurile din Maramures, și lucrează cu dăruire la dezvoltarea spiritului antreprenorial în Maramureș și în regiune.
Share

Ciprian Borșan