Andreea Muntean

Social Media Specialist
Social Media Unicorn , Digital Marketing Enthusiast, Instagram Lover – așa arată descrierea mea de pe Instagram însă la fel de bine, în cuvinte mai simple, aș putea spune că sunt explorator internet și făuritor de cuvinte cu sens.
Lucrez în domeniul marketingului de mai bine de 4 ani, și am pornit pe acest drum pentru că mereu am simțit că asta trebuie să fac. Nu știam exact încotro mă îndrept, însă fiecare pas m-a adus aici. Nu aș spune că e neapărat o chestiune de talent, ci mai întâi de toate, a fost o chestie de feeling, întâmplare, oameni, circumstanțe și un strop de  magie. Cel mai important pentru mine este că iubesc ceea se fac și de aici toate ideile, emoțiile, entuziasmul și cunoștințele se concretizează în campanii integrate cu inima în digital.
Dincolo de online, viața mea înseamnă relaxare cu o carte bună în mână sau deconectare în natură, fie că sunt drumeții pe munte sau ture cu bicicleta. Înseamnă festivaluri care mă ajută trăiesc experiențe inedite și să cunosc oameni noi, dar și ore nesfârșite petrecute pe Pinterest, ca mai apoi toate ideile pin-uite să sfârșească într-o farfurie delicioasă, demnă de un Insta Story.Share

Andreea Muntean