Născută în București, la data de 20 aprilie 2005, Daria Batschi, a început studiul harpei la vârsta de 11 ani, la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” București, unde studiază și în prezent. Firea creativă a făcut-o să urmeze cursurile unei școli de muzică.
Încă din primul an de studiu a participat la concursuri naționale și internaționale, olimpiade școlare, unde a câștigat numeroase premii și distincții. Printre acestea, dintre cele recente, amintim: Concursul Național de Interpretare Instrumentală ,,Lira de Aur” – Premiul I, finalistă; Olimpiada Instrumentală – unde a obținut premiul I la etapa pe țară; Concursul Gradus Ad Parnessum, Ediția XII – unde a obținut premiul I; Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu”, Ediția a XXVI-a – Premiul I.
În cadrul Concertului Simfonic din ianuarie 2022 organizat de Filarmonica ,,Paul Constantinescu” Ploiești, a susținut Concertul în Do Major pentru flaut și harpă W.A. Mozart.
Totodată, evoluează în cadrul Stagiunii „Live la Enescu” organizat de Art Channel în colaborare cu Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.
A participat la Ediția 7 a Festivalului de Muzică Contemporană „SREBRANA SZYBKA”
În 2018, a evoluat în cadrul Ediției a 3-a a “Festivalului de Harpa București”, precum și în concertul extraordinar „ENESCU ALUMNI 60”.
Tot în anul 2018, Daria a fost propusă de Radio România Muzical pentru Concursul Concertino Praga, derulat sub egida Uniunii Europene de Radio, unde a reprezentat România.
A participat la emisiuni de radio și televiziune – „Prietenii de la 10” Radio România Actualități, „Do Re Mi pentru copii” Radio Muzical, „Drumul lui Leșe” TVR 3.
Și, nu în ultimul rând, în 2021 este finalistă Romanii au Talent.
Este preocupată constant de pregătirea profesională, participând astfel la Masterclass-uri naționale și internaționale.
Fire creativă, știe că muzica o reprezintă, fiind exprimarea firească a trăirilor ei.
Experiențele trăite în decursul celor 7 ani de muzică, de studiu intens, de emoția trăită pe scenă, de clipele alături de îndrumători și de public – oameni minunați, sunt pentru Daria o filă de poveste ce nu va rămâne nescrisă.